Menu    Ap. Klara > Activities > Croatian 

Aktivnosti


English   Italian   German   Slovenian   Croatian


Kupanje i sunčanje:
U uvali Skrivena Luka more je kristalno prozirno i čisto, idealno za kupanje. U sunčanju na terasi ili uz more, možete uživati čitav dan, jer su terasa i obala okrenute prema jugu.


Exploring the sae

Jedrenje na dasci:
More je u uvali Skrivena Luka mirno u jutarnjim satima. Poslije podne obično zapuše maestral. Uvala je dovoljno velika da zadovolji početnike, ali i iskusne surfere.

Šetnja i jogging:
Oko uvale Skrivena Luka proteže se cesta dugačka preko 4 km, idealna za mirnu šetnju, kao i za jogging. Uživati ćete u čistom i svježem zraku, s prekrasnim pogledom na uvalu.

Biciklizam:
Zbog vrlo rijetkog prometa sve su ceste na otoku Lastovu povoljne za vožnju biciklom (bicikl ili scooter je moguće unajmiti kod mnogobrojnih iznajmljivača). Asfaltirana cesta spaja Ubli (glavnu luku otoka) s mjestom Lastovo (10 km), Lastovo s uvalom Skrivena Luka (7 km), Lastovo s uvalom Zaklopatica (3 km), Ubli s Pasadurom (3 km), Lastovo s Prgovo poljem (4 km), itd.

Restorani:
Između više restorana na otoku, preporučujemo restoran Porto Rosso ovdje u Skrivenoj Luci, te restoran "Bačvara" u Lastovu, poznate po izvrsnoj hrani (riblji specijaliteti, itd.) i odličnom domaćem vinu.

Zabava za mlade:
Diskoteka na Pasaduru, kafić u Sv. Mihovilu, itd.

Ostalo:
Želite li otkriti otoke i otočiće u blizini Lastova, priključite se jednom od organiziranih izleta (Saplun, Palagruža) ili unajmite čamac. Želite li otkriti morske dubine otoka Lastova, posjetite ronilački centar na Pasaduru. Možete kupiti domaće maslinovo ulje, rakiju i vino te svježu ribu izravno kod ribara.
Tijekom ljeta na Lastovu se organiziraju brojni glazbeni događaji te folklorne večeri s izvedbom tradicionalnog plesa Pokladarsko kolo.Menu:
 
Home pageHome page
 
Lastovo islandLastovo island
 
Apartments KlaraApartments Klara
 
Skrivena Luka baySkrivena Luka bay
 
Lastovo villageLastovo village
 
Poklad of LastovoPoklad of Lastovo
 
How to reach LastovoHow to reach Lastovo
 
Back to desktop versionBack to desktop version

© 2017 www.lastovo.net