Please select language:
 
English  Slovenian  Italian  German  French  Croatian
Apartments Milka, Zaklopatica, Lastovo Island Photo gallery:
 
Apartments Milka - Photo gallery


 
Lastniki: Milka and Petar Mihoč
 
Zaklopatica, 20290 Lastovo, Croatia

Apartments Milka


Slovenian

Apartmani Milka, najdete jih v zalivu Zakloptica na otoku Lastovo na Hrvaškem.
Lastovo je hrvaški, južnodalmatinski, zeleni otok na odprtem morju, eden od desetih rajskih vrtov sredozemlja. Krasijo ga nedotaknjena in ohranjena narava, je največji otok v arhipelagu z drugimi 40 otočki in čermi, ima mediteransko arhitekturo in gradnjo, avtentično hrano in pijače in še posebej čisto in bistro morje.
Za tiste tki iščejo in želijo posebne lepote in blažen mir, je otok Lastovo, Carski otok, kot so ga imenovali Rimljani, prava izbira.
Zaklopatica je eden najlepših lastovskih zalivov ki vas bo s svojo lepoto in značilno varnostjo spominjala na osamljeno in privlačno jezero, oddaljeno samo 2 km od vasi Lastovo na poti Ubli - Lastovo.
V Zaklopatici, samo nekaj metrov od morja - s pogledom na otok Korčulo in zibajoče se jadrnice in jahte v zalivu in sončni zahod, vas družina Mihoč sprejme v opremljene apartmaje Maslina - Oljka, Oleander in Ruzmarin - Rožmarin, vsak z eno ali več sobami, kuhinjo in kopalnico. Prav izpred hiše Mihočevih se boste lahko odpravili na ribiški izlet, gospodinja Milka in barba Pere vam bosta pripravila lastovske in korčulanske domače jedi, seveda bodo ribe najpomembnejše. Milkina zlata roka in staro kuharsko izročilo bodo dodali še več. Poskusili boste domače, gospodarjevo belo in rdeče vino in šilček loze.
Iz Zaklopatice boste zlahka odšli na izlet na Lastovčiće, med njimi najbolj znani Saplun, ali celo na Korčulo, Mljet in na oddaljeno Palagružo.
Pridite, dobro došli! Zaklopatica in Lastovo sta vedno privlačna in nepozabna, letni čas obiska Lastova je vedno pravšenj.


Nam pišite na:
 
mmihoc@inet.hr
 
Tel. +385 20 801038
Mob. +385 98 9189597
 


Dodatne informacije o otoku Lastovo

© 2000-2017 www.lastovo.net ® All rights reserved