Odaberite jezik:
 
English  Slovenian  Italian  German  French  Croatian
Apartments Milka, Zaklopatica, Lastovo Island Galerija slika:
 
Apartments Milka - Photo gallery


 
Vlasnici: Milka i Petar Mihoč
 
Zaklopatica, 20290 Lastovo

Apartments Milka


Croatian

Apartmani Milka, smješteni u uvali Zaklopatica, otok Lastovo, Hrvatska.
Lastovo je hrvatski pučinski, južnodalmatinski, zeleni otok, jedan od deset rajskih vrtova Sredozemlja. Nedirnute je i uščuvane prirode, arhipelag s 40-tak otočića i hridi, mediteranskog graditeljstva, autentične hrane i pića, te posebno čistoga i bistroga mora.
Za one koji tragaju za osobitom ljepotom i blaženim mirom, otok Lastovo (Carski otok, kako su ga nazivali stari Rimljani) pravi je izbor. Kad jednom dođete, zasigurno se uvijek vraćate!
Jedna od najljepših lastovskih uvala je Zaklopatica, koja vas unutar otoka svojom raskošnom prirodnom ljepotom podsjeća na izdvojeno i privlačno jezero, udaljena samo 2 km od središnjeg mjesta Lastovo, na putu Ubli – mjesto Lastovo.
U Zaklopatici, samo nekoliko metara od mora - s pogledom na more i otok Korčulu, lepršave jahte, zalazak sunca… obitelj Mihoč nudi suvremeno opremljene apartmane (Maslina, Oleandra i Ruzmarin, svaki sa jednom ili više soba, malom kuhinjom i kupatilom), s mogućnošću odlaska na ribarenje, pripravljanja morskih plodova, kušanja domaćih, izrazito kvalitetnih vina i rakija, ali i odlaska na izlete na susjedne otoke: Saplun, Korčulu, Sušac, Mljet, a i udaljenu Palagružu.
Dođite, dobro došli! Zaklopatica i Lastovo uvijek su privlačni i nezaboravni, bez obzira na godišnje doba.


Javite nam se na:
 
mmihoc@inet.hr
 
Tel. +385 20 801038
Mob. +385 98 9189597
 


Dodatne informacije o otoku Lastovu

© 2000-2017 www.lastovo.net ® All rights reserved