Aktivnosti

English   Italian   German   Slovenian   CroatianKupanje i sunčanje
U uvali Skrivena Luka more je kristalno prozirno i čisto, idealno za kupanje. U sunčanju na terasi ili uz more, možete uživati čitav dan, jer su terasa i obala okrenute prema jugu.

Jedrenje na dasci
More je u uvali Skrivena Luka obično mirno u jutarnjim satima. Poslije podne počinje puhati vjetar maestral. Uvala je dovoljno velika da zadovolji početnike, ali i iskusne surfere.

Šetnja i jogging
Oko uvale Skrivena Luka proteže se cesta dugačka preko 4 km, idealna za mirnu šetnju, kao i za jogging. Uživati ćete u čistom i svježem zraku, s prekrasnim pogledom na uvalu.

Biciklizam
Zbog vrlo rijetkog prometa sve su ceste na otoku Lastovu povoljne za vožnju biciklom (bicikl ili scooter je moguće unajmiti kod mnogobrojnih iznajmljivača). Asfaltirana cesta spaja Ubli (glavnu luku otoka) s mjestom Lastovo (10 km), Lastovo s uvalom Skrivena Luka (7 km), Lastovo s uvalom Zaklopatica (3 km), Ubli s Pasadurom (3 km), Lastovo s Prgovo poljem (4 km), itd.

Restorani
Između više restorana na otoku, preporučujemo restoran Porto Rosso ovdje u Skrivenoj Luci, te restoran "Bačvara" u Lastovu, poznate po izvrsnoj hrani (riblji specijaliteti, itd.) i odličnom domaćem vinu.

Ribolov
Na raspolaganju su ribolovni izleti s vlasnikovim čamcem.

Ostalo
Želite li otkriti otoke i otočiće u blizini Lastova, priključite se jednom od organiziranih izleta (Saplun, Palagruža) ili unajmite čamac.
Za naše goste imamo na raspolaganju kanue - besplatno!
Želite li otkriti morske dubine otoka Lastova, posjetite ronilački centar u Zaklopatici i na Pasaduru.
Možete kupiti domaće maslinovo ulje, rakiju i vino te svježu ribu izravno kod ribara.
Tijekom ljeta na Lastovu se organiziraju brojni glazbeni događaji te folklorne večeri s izvedbom tradicionalnog plesa Pokladarsko kolo.
 
Pomoći ćemo Vam, ako želite, pri ugovaranju ostalih usluga dostupnih na otoku.


Apartments Klara Facebook Page

Apartments Klara  Activities  Pricing  Contact Us


Design & development by VF design
© 2000-2017 www.lastovo.net ® All rights reserved